Junior træning

Juniortræning i Helsingør MTB

Træningstilbud for de 6-15 årige! 
16+ så træner man med voksen gruppen 


MTB junior træning:

Søndag. 10-12
(Meld ud om man kommer via holdsport)


Gratis Introtræning:


Onsdag d. 24 maj kl. 17.00-18.30 Afholdt

Onsdag d. 31 maj kl. 17.00-18.30 Afholdt

Sommercamp

Juli 2023 Afholdt


Vi kører i området omkring Løvdalsvej 9, 3000 Helsingør. Vi træner både teknik på asfalt og i skoven, samt kører på det blå spor i Teglstrup Hegn i Nordsjælland.


-------------------------------------------------------


Sommerferiekataloget 2023 - MTB træning

Se mere her  

--------------------------------------------------------


Træningstilbuddet er skabt for at man som juniorrytter kan gå til mountainbike lokalt, og gøre brug af at vi har Teglstrup Hegn som nabo, mindre end 500 m fra hvor  Helsingør MTB holder til i Idrætscentret på Løvdalsvej 9 i Helsingør.


Trænerteamet består både af trænere med lang mountainbikeerfaring, samt forældre der uddannes for at deltage i trænerteamet.

At tilbyde juniortræning er ikke noget helt nyt i klubben, da vi tidligere har haft en del juniorer igennem, endda nogle som nåede ind omkring det danske landshold i Mountainbike.


I trænerteamet som består af 8 trænere, er der en bred vifte af profiler, som gør at vi kan favne de unge, uanset om deres interesse er at køre hyggeture med fokus på teknik og gentagende øvelser og leg, om de kan lide at race og køre om kap eller om de bedst kan lide at køre meget tekniske udfordrende ting – grænsende til downhill. Vores skov kan nemlig tilbyde det meste! 

Der bliver naturligvis inddelt hold efter erfaring, lyst og evner – sådan at alle der møder op for en god oplevelse og de yngste ryttere (8 år eller yngre) skal have forældre med indtil de er helt sikre og trygge ved både cyklen og programmet. 

Vil du tilmelde dit barn en eller flere prøvetræning så kontakt os gerne! 

Kontakt trænerteamet:

Vil du tilmelde dit barn, eller dig selv, eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne!

Junior introtur 26 maj 2023

Skovkørsel

Træning med gaps

MTB junior drops træning

MTB året rundt

Ved vandet

Træner hop

Træner nedkørsel på sten